Start » Spel, Tips » Area 51- gratis skjutspel att ladda ner!

Area 51- gratis skjutspel att ladda ner!

20 oktober 2008 1 kommentar

Gillar du blodiga skjut-spel (den rätta termen?)? Då kan jag tipsa om Area 51 som är gratis. I spelet är din person en amerikansk soldat med uppgiften att gå in i ett laboratorium vid namnet Area 51. Area 51 är i karantän på grund av ett farligt virus. All forskningspersonal och militärer är låsta därinne. Han måste gå in i den smittade zonen där äckliga ”monster” med mutationer väntar…

Spelet kan laddas ned gratis och filstorleken ligger på knappa 2 GB. Det är underhållande och ganska beroendeframkallande; jag spenderade ett antal timmar bland viruset, fast på Playstation.

Det finns tyvärr en hake: Spelet innehåller reklammedelanden. De ska dock inte störa spelet. Ladda ner spelet här. Det finns många gratis spel att ladda hem i deras arkiv.

Andra bloggar om , , , , ,

Via| Nothing2Hide

1 kommentar »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................