Start » Apple, iPhone » AT&T: iPhone släpps i början av oktober

AT&T: iPhone släpps i början av oktober

19 augusti 2011 Inga kommentarer

iPhone logo

En högt uppsatt källa inom AT&T, USA:s motsvarighet till Telia, uppger att en av AT&T’s chefer informerat anställda om att iPhone 5 kommer lanseras i början av oktober. Om detta är sant kommer vi snart ha en ny iPhone i butikerna. Men vill du ha en iPhone vid säljstart får du vara beredd framför datorn alternativt köa. Annars blir det nog svårt att få tag i en direkt.

Det känns som Apple måste släppa en ny iPhone, folk förväntar sig det och är redo att spendera pengar. Men å andra sidan, den vita iPhone 4 släpptes ju för inte så längesedan. Så, antingen tror jag att iPhone 5 kommer som det ryktas om- i början av oktober. Eller så släpper de den när ingen förväntar sig det. Vem vet? Steve Jobs och hans närmaste. Men AT&T? ”Redan”?

Och det är ju inte bara en fråga om när den kommer utan också hur den kommer vara. Blir det en iPhone 4S (uppgradering av 4:an) eller kommer vi få se en omdesignad iPhone 5? Blir det en omarbetad iPhone kommer fler köpa den. Å andra sidan sitter många med 3GS (jag själv inräknad) och bara väntar på att byta ut den, oavsett om det blir en uppgraderad eller ny telefon.

Vad tror du? Jag tror Steve Jobs sitter och garvar över hur galna vi är som gissar datum och skriver artiklar om en telefon som inte ens finns vad vi vet. Eller så är han upptagen med iPhone 5.

Via| The Loop

Andra bloggar om , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................