Start » Allmänt » Bloggtips: Håll koll på dina kommentarer med co.mments!

Bloggtips: Håll koll på dina kommentarer med co.mments!

19 juni 2008 Inga kommentarer

Ett liv i kan ta ganska mycket tid. RSS-läsaren är ett måste i varje bloggares internetliv för att se vilka bloggar som är uppdaterade. Men då?

Ofta lämnar man kommentarer lite här och var, och visst är det intressant att se om och vad andra svarar på dem. Ibland kan få kommentaruppföljning via email men det alternativet finns inte alltid, och ibland glömmer man helt enkelt bort på vilken blogg man har kommenterat vad. Där kommer co.mments in. är en tjänst som låter dig spara en sida för att senare få meddelande om eventuell uppföljning. Smart och tidsbesparande. Registrera dig på co.mments.com, dra en bookmarklet till din webbläsare, kommentera en blogg, klicka på co.mments bookmarklet och du får upp ett litet fönster som frågar om du vill följa konversationen. Väljer du ”ja” kommer den finnas på track-sidan i ditt co.mments-konto. När du får en kommentar får du ett email. Smart, eftersom man oftast tittar till mailen oftare än en bloggs kommentarer, särskilt om man har en mailchecker.

Det finns en annann liknande tjänst, coComment, som jag dock inte har hunnit testa än.

Intressant?

—————————————-
Dell

10% rabatt på alla Inspirion och XPS system. Minsta beställningsvärde 8990 kr.
5FDKH3ZLBWGS1C
Gäller mellan 19 – 25 juni 2008

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................