Start » Tips, Webbapps » Dropbox: Tävla i Dropquest och få 1GB utrymme gratis

Dropbox: Tävla i Dropquest och få 1GB utrymme gratis

22 januari 2011 2 kommentarer

Tips och tricks för Dropbox

Dropquest är en tävling som Dropbox genomför just nu. Alla Dropbox-användare kan vara med. Tävlingen är inte riktigt som vanliga tävlingar, utan mer som en spännande jakt som stimulerar geniknölarna.

I prispotten för de som avlutar tävlingen på kortast tid: 1:a pris (en vinst): En Dropbox-hoodie, en Dropbox Hack Week t-shirt, en tavla signerad av Jon samt 50GB för alltid. 2:a pris (tio vinster): 1 Dropbox-hoodie, 10GB för alltid. 3:e pris (tjugo vinster): Dropbox t-shirt, 5GB för alltid. 4:e pris (femtio vinster): 2GB för alltid.

Tävlingen håller på i en vecka till. För varje steg du klarar av får du extra gratis utrymme i din Dropbox till en summa av maximalt 1GB. Känner du att Dropquest är för svårt kan du alltid få lite hjälp. På Mathias Bynens blogg hittar du nämligen alla svar till tävlingen.

Till sist vill jag bara påminna om att du kanske kan skaffa ännu mer utrymme. Besök Dropbox Get Started-sida och gratis-sida där du kan tjäna extrautrymme.

Använder du ännu inte Dropbox? Skaffa ett konto (klickar du på den här länken får både du och jag 500MB extra utrymme).

Andra bloggar om , , , (Intressant?)

2 kommentarer »

  • Teknikbrunnen skrev:

    Tack för tipset om lösningarna till tävlingen. Har läst om Dropquest tidigare och försökt en bit men fastnade nästan direkt. Nu har jag 13 GB helt gratis och det är riktigt trevligt. Teknikbrunnens senaste blogginlägg: Microsoft förbättrar Xbox 360

  • Erik skrev:

    Det var ju fan att man skulle ramla in en gnutta för sent för att hinna med det här :( Eriks senaste blogginlägg: Marknadsföring är som sex…

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................