Start » Facebook, Tips » Få de gamla designen/layouten (nästan) [Facebook-special]

Få de gamla designen/layouten (nästan) [Facebook-special]

11 november 2009 2 kommentarer

Facebook home

För ett bra tag sedan uppdaterades Facebooks design rejält, vilket upprörde många användare. Jag vänjer mig ganska snabbt vid förändringar så för mig har det aldrig varit ett problem. Det som upplevs mest negativ är att startsidan (”hem”) känns rörigare med realtidsuppdateringar, filter och annat. För några veckor sedan införde Facebook ytterligare förändringar, vilket verkar orsaka stora problem (mentala, ej gällande fel på sajten) för många användare.

Tyvärr så går det inte att få tillbaka den gamla layouten, men det finns vissa ”hacks” för att återgå till två kolumner på startsidan samt rektangulära profilbilder istället för de nuvarande med rundade hörn.

Jag har själv inte testat dessa script eftersom ”nya” Facebook inte stör mig, men här är ett exempel med scripten installerade.
Via| Sizlopedia Andra bloggar om , , , , , , , ,

2 kommentarer »

 • Margaret Englund skrev:

  Såg följande tips om hur man kan få facebookmail som påminner om att en

  vän (som inte är f-b användare) fyller år ”För att aktivera födelsedagsnotifikationen måste du göra en liten ändring i ditt konto. Gå till inställningar-kontoinställningar- händelser. Under Facebook finns det en länk som säger ”visa mer”. Klicka där och du får upp texten ”has a birthday coming up”

  Jag finner inte detta på min f-b inställningssida, hjälp! Tack!

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Margaret: Att få mail från Facebook som påminner om medlemmars födelsedagar är lätt, men jag tror inte det går att få påminneser om vänner som inte är med på Facebook. Hur som helst, gå in i inställningar-aviseringar-Epost. Scrolla ner till ”Kommande födelsedagar”.

  Vill du komma ihåg icke medlemmars födelsedagar rekommenderar jag dig att lägga in dem i din digitala kalender. Du kan då även ange att få påminnelser varje år samma dag. Smart!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................