Start » Facebook » Facebook introducerar privata meddelanden för sidor

Facebook introducerar privata meddelanden för sidor

29 december 2011 1 kommentar

20111229-001129.jpg

Facebook testar nu en trevlig nyhet: meddelanden för sidor. Om jag som fan av en sida vill kontakta administratören måste jag gilla sidan och sedan göra ett offentligt inlägg. Som alla kan se. Men snart kommer en funktion för privata meddelanden för sidor.

Sidadministratören kan välja om han/hon vill aktivera denna funktion. Om meddelanden är aktiverat hamnar dessa i inkorgen, både för sidan och dess fans.

Detta är något jag själv känt behov av. Flera företag har (delvis) flyttat sin support till Facebook och i många fall vill man inte ta alla ärenden via nyhetsflödet. Funktionen testas just nu i Asien och vi får se om och när den kommer till oss i Sverige.

Via| Techcrunch

1 kommentar »

  • Antonia skrev:

    Är så sjukt att man kan chatta från sin sida nu, men lite coolt ändå :) <3 Antonias senaste blogginlägg: Blev en kvällsfika! <3

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................