Start » iPhone, Spel » Flight Control i gratisversion

Flight Control i gratisversion

19 december 2010 Inga kommentarer

iPhone-spel: Flight Control

Det omåttligt populära spelet Flight Control finns nu i gratisversion (iTunes-länk). Spelet har sålt i mer än 3 miljoner exemplar och har legat på topplistan under en väldigt lång period.

Gratisversionen fungerar bra och ger verkligen mersmak. Jag är en av de få som aldrig hade spelat Flight Control innan igår. Jag laddade hem spelet och fastnade direkt- det är väldigt beroendeframkallande! Anledningen till att jag inte hade provat spelet innan är att jag var övertygad om att Airport Mania var ett likadant spel (och det har jag).

Jag tycker att alla roliga spel i App Store är skäl nog att köpa en iPhone om man har råd. Det bästa med just detta spel är att det är svårt, och man blir därmed motiverad att slå sitt highscore. Jag köpte fullversionen igår och har redan spelat allt för mycket. Det gick så långt att jag inte kunde sova för att jag såg flygplan som svängde och krockade.

Gillar du spelet kan du köpa Flight Control fullversion (iTunes-länk) som kommer med fler flygplatser, flygplan, multiplayer och utan reklam. Den kostar 7 kr. Har du en iPad kostar Flight Control (iTunes-länk) 38 kr.

iPhone-spel: Flight Control

Andra bloggar om , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................