Start » Android, Mjukvara, Nyheter » Instagram för Android- ute nu!

Instagram för Android- ute nu!

3 april 2012 Inga kommentarer

För inte så längesedan skrev jag om att Instagram var på väg för Android. Det har varit en lång väntan för många, men nu har det enormt populära sociala nätverket för foton kommit till Android! Det här är en nyhet som garanterat kommer uppskattas av många. Tidigare fanns Instagram endast för iPhone. För er som bott under en sten kan kanske en kort sammanfattning av Instagram vara nödvändig. Det handlar om ett program till iPhone som låter användaren ta bilder, eller välja befintliga, för att sedan applicera häftiga filter på dem. Fotografierna blir alltså lite roligare, coolare och retro. När du har applicerat önskad effekt på ditt foto laddas det upp på Instagram. Sedan kan du välja att dela det på sociala nätverk som Facebook och Twitter. Dina vänner på Instagram kan sedan kommentera och gilla dina bilder och du kan göra detsamma med deras. Funktioner i Instagram för Android:

  • Många filter för coola effekter
  • Lux: redigerar din bild automatiskt så den blir mer detaljrik och verklighetstrogen
  • Ge och få kommentarer och ”gillande”
  • Dela dina bilder på Facebook, Twitter, Foursquare och Tumblr (stöd för Flickr är på gång)
  • Appen stöder fotografering med både kameran på framsidan och den på baksidan

PC för Alla påpekar att Android-versionen till skillnad från iPhone-appen inte har tilt-shift samt uppladdning till Flickr.

Instagram för Android är gratis och laddas ner på Google Play (tidigare Android Market).

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................