Start » Tips » Joliprint: Skapa PDF av inlägg från Google Reader

Joliprint: Skapa PDF av inlägg från Google Reader

22 oktober 2010 2 kommentarer

Joliprint

Har du någon gång velat skapa en PDF av ett blogginlägg/en artikel som du läst i Google Reader? Det kan du göra väldigt enkelt med hjälp av Joliprint.

Joliprint är en bookmarklet som låter dig skapa PDF-filer direkt från Google Reader. Dra bookmarkleten till bokmärkesfältet, sen är det klart! Nästa gång du vill spara en artikel från gReader till PDF så klickar du på din bookmarklet.

I PDF-filen finns artikeln samt alla bilder. I sidfoten finns länken till artikeln och längst den vänstra sidan finns lite reklam för Joliprint. Jag har ett plugin installerat vid namnet Yet another related posts plugin som automatiskt genererar relaterade inlägg på min blogg (längst ner efter artikeln). Dessa inläggslänkar finns med i PDF-en.

Till sist vill jag också påpeka att det är möjligt att använda denna bookmarklet för att förvandla vanliga webbsidor till PDF- men det blir inte lika snyggt som i Google Reader.

Via| Lifehacker

Andra bloggar om , , (Intressant?)

2 kommentarer »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................