Start » Linux » Linux Day den 25 oktober i 91 städer i Italien

Linux Day den 25 oktober i 91 städer i Italien

6 oktober 2008 Inga kommentarer

Den 25 oktober organiserar ILS, Italian Linux Society en Linux-dag. Det innebär en nationell manifestation med syftet att främja Linux och fri mjukvara. Varje stad bestämmer sina egna aktiviteter. Den första gången Linux Day hölls var 2001 i 40 städer men har nu blivit större och hålls över hela landet och har därmed blivit en av de viktigaste scenerna för fri mjukvara.

Linux Day ska finnas för den stora massan och bör därmed inte behandla alltför avancerade ämnen så man kan hoppas att fler blir intresserade av Linux . Inträdet är gratis och Linux Day hålls i 91 städer, däribland Rom, Bologna, Modena, Trieste, Napoli, Genova, Bari, Torino, Firenze, Pisa och Perugia. Har ni vägarna förbi, eller är på semester i Italien så varför inte ta er en titt? Mer information och adresser finner ni på hemsidan för LinuxDay 2008. Intressant?

Andra bloggar om , , , ,

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................