Start » Android, iPhone » Phoneapp.se- din guide i appdjungeln (iPhone & Android)

Phoneapp.se- din guide i appdjungeln (iPhone & Android)

16 maj 2010 Inga kommentarer

Det är en app-djungel i App Store och Android Market. Program av alla sorter (spel, sociala nätverk som Twitter & Facebook, barnapps, kalendrar, anteckningsprogram, totalt oanvändbara program med mera) flockas i respektive marknad och det är svårt att hitta rätt.

Som tur är finns det bloggare som tipsar om olika apps då och då. Men ibland behöver man en sajt/blogg som endast innehåller tips på apps, där man kan läsa om många appar samtidigt. Här kommer Phoneapp.se in i bilden.

Phoneapp är en blogg med två avdelningar, en för iPhone och en för Android. iPhone-sidan är svart, vit och grå medan Android-avdelningen går i grönt, svart och vitt. Som besökare kan du kommentera och rösta på varje app för att uttrycka din synpunkt och  hjälpa sidan att växa. Du kan också tipsa om applikationer som ännu inte blivit testade.

Jag är en av skribenterna på Phoneapps iPhone-avdelning. Därför rekommenderar jag dig som har en iPhone eller Android-mobil att surfa dit direkt, prenumerera på RSS-flödet för att inte missa någon recension (Android eller iPhone), följa på Twitter eller gilla på Facebook.

Hittills har jag hunnit recensera 6 apps (och fler recenserade apps finns på sajten!): Sleep Cycle alarm clock- vakna utvilad vid rätt tidpunkt Tripit- din hjälpreda på resan Momento- snygg dagbok i fickformat Doodle Jump- beroendeframkallande, enkelt & gulligt Bejeweled 2- ett snyggt tidsfördriv Beejive IM- chatt när den är som bäst

Andra bloggar om , , , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................