Start » Foto, Kul » Gör roliga bilder med piZap

Gör roliga bilder med piZap

10 januari 2009 3 kommentarer

Idag är det dags för del nummer tre i min serie om webbapplikationer med vilka du kan göra fotomontage. I den första delen lekte jag med PhotoFunia och i den andra Goofier. Tjänsten jag använder mig av i detta inlägg är piZap. Med piZap kan du göra dina bilder personliga genom att lägga till färgeffekter, text, pratbubblor och mycket mer.

Du behöver inte registrera dig och tjänsten är väldigt lätt att använda. Ladda upp ditt foto och börja redigera det. Som tidigare nämnts kan du utsmycka din bild med pratbubblor, klistermärken, kroppsdelar. När du är klar trycker du på ”save image”. Om du inte vill att din bild ska hamna i galleriet måste du i rutan som kommer upp bocka av ”submit to gallery”.

Nu kan du spara bilden på datorn, skicka den som ett e-kort eller visa den på olika sociala nätverk som Facebook, MySpace och Live Spaces . Du kan även använda bilden för att skapa magneter, kepsar t-shirts, väskor med mera- direkt och på samma sida. Nedan följer mina två mästerverk:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,
PS. Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag just nu bor i ett övernattningsrum där det inte finns internet. Jag hoppas att kunna fortsätta blogga så fort som möjligt.

3 kommentarer »

  • Fett kul bild skrev:

    Hahaha, den andra bilden är så gansta :D

  • Frank skrev:

    Förstår inte.. verkar inte fungera att kommentera här Franks senaste blogginlägg: Stockholms ACTA-demonstration i bilder

  • Scary Mary (author) skrev:

    @Frank: Jodå, det går bra att kommentera. Men jag måste först godkänna kommentaren om kommentatorn är ny :)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................