Start » Internet, Tips » .SE-domäner för 1 kr hos Surftown

.SE-domäner för 1 kr hos Surftown

3 februari 2011 4 kommentarer

.SE-domäner för 1 kr hos Surftown! Vill du starta en blogg eller sajt är det ett bra tillfälle att göra det nu. Surftown har nämligen en kampanj där de säljer 5000 .se-domäner för 1 kr styck. Du får också webbhotell i ett år. Det enda du betalar är 1 kr/domän samt en startavgift på 149 kr.

Jag slog på stort och köpte alltför många domäner. Det var ju så billigt!

Bra att veta innan du nappar på erbjudandet:

 • Det är 5000 domäner som reas ut.
 • Erbjudandet gäller hela februari alternativt tills de 5000 domänerna är slutsålda.
 • För att utnyttja erbjudandet måste du köpa hela paketet, dvs minst en domän samt webbhotellet. Du kan alltså inte bara köpa domäner utan webbhotell. Startavgiften på 149 kr kommer du inte undan.
 • Domänerna kostar 1 kr under det första året och webbhotellet är gratis under lika lång tid. Sedan gäller ordinarie prislista.
Så, bege er till Surftown för att shoppa. Vad köpte du? Vad ska du skapa?
Andra bloggar om , , , (Intressant?)

4 kommentarer »

 • Alexander skrev:

  Jag vill absolut inte verka gnällig eller så när jag framhäver det här, utan jag gör det till er nytta. Ni har en Adsense-enhet på startsidan som i mina ögon ligger på styva linan och skulle kunna leda till en avstängning. Nämligen den under fliken rekommenderat.

  Fotnot, läs det här: placerar vilseledande etiketter ovanför Google-annonsenheter. Annonser får t.ex. vara märkta ”Sponsrade länkar” eller ”Annonser” men inte ”Favoritwebbplatser” eller ”Dagens bästa erbjudanden”.

  Jag själv skulle kunna skapa en koppling mellan rekommenderat och favoritwebbplatser, jag vet däremot inte hur Google ser på det.

  Ha det bra!

  Vänliga hälsningar, Alexander Alexanders senaste blogginlägg: Skulle du tacka nej till ett jobb hos Google

 • Scary Mary (author) skrev:

  Tjena Alexander, tack för din kommentar! Jag hade faktiskt inte tänkt på att ”rekommenderat” kunde kopplas till reklamen, eftersom jag menar att artiklarna rekommenderas. Tar bort den så jag är på den säkra sidan, man vet ju aldrig av storebror får för sig. Trevlig blogg du har, det känns som att jag har sett dig någon annanstans på internet, men kommer inte på var…

 • Tweets that mention .SE-domäner för 1 kr hos Surftown -- Topsy.com skrev:

  […] This post was mentioned on Twitter by Maria Sjögren, Surftown. Surftown said: Perfekt summering av vårt fina erbjudande på @scarymarys blogg: http://scarymary.se/se-domaner-for-1-kr-hos-surftown/ ^JG […]

 • Alexander skrev:

  Tjena!

  Haha, jag är relativt färsk inom den svenska marknaden. Har i princip endast arbetat på den engelska och skapat mig ett par fina siffror där. Men den börjar dö ut och det är alltid bäst att sluta när man ligger på topp! ; )

  Hursomhelst, vill också tipsa om att du bör lägga till sekretessvillkor på dina hemsidor vart du informerar dem individer som besöker dina sajter om vilka annonsprogram du använder dig utav samt vilka detaljer dessa snappar åt sig från besökarna. Google kan vara petig med detta och man kan i värsta fall få en avstängning om man inte gör detta. Har sett att många svenska webmasters inte tänker på detta för fem öre.

  I mitt tycke så är det onödigt att ens låta Google få någonting att klaga på, utan man bör följa riktlinjerna till punkt. Har till och med hört om folk som fått en varning om avstängning på grund av att de länkar till en poker-hemsida.

  Detta är saxxat från https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=sv&answer=48182

  ”Google-annonscookies

  AdSense-utgivare måste ha och följa en sekretesspolicy som informerar om att tredje part kan placera och läsa cookies i användarens webbläsare eller använda trafikanalysbilder för att samla in information som ett resultat av att annonser visas på webbplatsen.”

  Mitt tips till dig är att skapa en sån här på http://www.serprank.com/privacy-policy-generator/ och översätta den. Smidigt och enkelt…

  CiaO :D Alexanders senaste blogginlägg: Skulle du tacka nej till ett jobb hos Google

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................