Start » Google » 5 Google Wave invites lottas ut

5 Google Wave invites lottas ut

19 november 2009 11 kommentarer

google wave invites inbjudningarGoogle Wave har varit en het snackis under den senaste månaden då ett stort gäng invites släpptes. Det kan beskrivas som e-post om den hade uppfunnits idag. Det var så utvecklarna av applikationen tänkte när de arbetade med den.

I dagsläget är Google Wave inte färdigutvecklat. Google hoppas på att vi ska utveckla intressanta applikationer så att applikationen blir ännu mer användbar. Av den anledningen är Google Wave idag inte vad det kan bli. För att använda gWave på bästa sätt är det nyttigt att läsa några guider:

The Complete Guide to Google Wave Gina Trapani Google Wave: A Complete Guide Mashable Vad är Google Wave? (YouTube-video) Google Wave Developer Preview (YouTube, lång introduktionsvideo)

Jag har glädjen att lotta ut 5 Google Wave invites! För att vara med i tävlingen ska du kommentera och berätta varför du vill ha en invite. Tävlingen avslutas på söndag kväll. Jag har sedan en tid varit på jakt efter en Voddler-invite, så om du kan erbjuda mig en Voddler-invite i byte har du förtur.

Om du vill du ha en Google invite, se till att kommentera innan söndag!

Uppdatering: Grattis till Inger, Kaj, Alex, Tomas och Erik. Jag har ni skickat er varsin Google Wave-invite. Observera att inviten inte kommer direkt utan att Google sköter detta manuellt.

Uppdatering 2: Google gav mig ännu fler invites så nu har jag bjudit in alla som har kommenterat.

Andra bloggar om , , , , , , (Intressant?)

11 kommentarer »

 • Erik skrev:

  Hej Jag har använt Google mail, spreadsheets och documents i flera år i filmsammanhang. Jag hade tröttnat på en ostrukturerad producent som aldrig gick att få tag i. Med hjälp av ovanstående lyckades jag få honom att förstå att ordning och reda inte behöver vara betungande och att det sparar enormt mycket tid och arbete. Det har sen visat sig att han överfört mitt upplägg till sina senare produktioner, roligt. Wave verkar vara precis det vi jobbar med, fast i olika applikationer. Det skulle vara väldigt roligt att testa Wave och se hur man kan utveckla det mer för våra behov. Jag älskar nyheter och är en notorisk manualläsare. Lite nördigt kanske men det är ändå det snabbaste sättet att lära sig programmens finesser. Ordning och reda… Voddler har jag, men dessvärre inga invites än. Erik

 • Inger skrev:

  Jag skulle gärna vilja ha en Google Wave invite för att inte bli sist i familjen. På något sätt lyckas alltid barnen få invites till gmail, spotify etc före mig. Än så länge är det ingen i familjen som har Google Wave, så jag har hopp om att kunna bli först.

 • anscari skrev:

  Is possible one wave invitation for me? Thanks!

 • Viktor skrev:

  Av samma anledning som alla andra, jag tycker google alltid gör jävligt fiffiga grejer, och efter allt prat om Google Wave blir man jävligt nyfiken på att prova!

 • Kaj skrev:

  Hej! Jag en IT-intresserad 40-talist som är webmaster för 6 hemsidor och bistår 3 andra webmastrar för hemsidor jag installerat, skulle vilja se vad Google Wave skulle kunna bidra med i det arbetet. Jag har dessutom med intresse följt din blogg en längre tid. Mvh / Kaj

 • Alex skrev:

  Jag skulle vilja använda Google Wave för att koordinera arbete i min kyrkförsamling.

  Mvh Alex

 • Tomas skrev:

  Jag använder många av Googles tjänster dagligen, och är mycket imponerad av deras förmåga att skapa så kapabla applikationer direkt i molnet. Jag har hört mycket om och läst allt om Google Wave jag kommit över och det verkar som en grym tjänst som jag är väldigt sugen på att se vad den går för!

  Dessutom vill jag tacka för en utmärkt blogg som jag läser varje gång Google Reader säger att den uppdaterats.

 • Jonas skrev:

  Skulle vilja se hur man kan utveckla tjänster och applikationer för att integrera Wave med kringliggande system.

 • Cox skrev:

  Min brorsa mobbar mig för att jag inte har tillgång till Wave, och jag står inte ut med hans näsvisa kommentarer mycket längre till. Så för familjefridens skull…

 • Lökis skrev:

  För att när jag får en voddler över så kommer jag ge den till dig.

 • ulf skrev:

  vore kul och prova så har du en invite över så vore jag tacksam mvh ulf

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................