Start » iPhone, Programtips » Blocket som iPhone app har lanserats [gratisprogram]

Blocket som iPhone app har lanserats [gratisprogram]

12 augusti 2009 2 kommentarer

Blocket iPhone app Blocket iPhone app

Dagens stora nyhet är lanseringen av Blocket som iPhone app till iPhone/iPod touch. Jag har bara snabbtestat programmet, men är överlag positiv till det. Appen är helt snabbare än Blocket i Safari, vilket jag uppskattar.

När Blocket öppnas får du tacka ja eller nej till att programmet tar del av din position. Tackar du ja får du se annonser från ditt län, tackar du nej visas annonser från hela Sverige.

Det finns en negativ aspekt jag vill peka på: det går inte att välja län för visning. Det är ju inte alltid så att man vet vad objektet man söker efter heter och ibland vill man bara se vad som säljs. Däremot fungerar det att välja län när man gör en sökning. Om jag har missuppfattat detta får ni gärna berätta hur man gör i kommentarerna.

Ladda ner Blocket gratis via iTunes (iTunes länk).

Även Bloggliv har skrivit om Blockets iPhone app.

Andra bloggar om , , , , , , , , , ,

2 kommentarer »

  • Martin skrev:

    Det går att ändra län på två sätt. Enklaste sättet är att du trycker på sökrutan och välja ditt län i parameterlistan animeras ner. Om du trycker på Sök utan att skriva någon söktext kommer du helt enkelt ändra visa alla annonser i det länet under den kategorin. Andra sättet är att du går in i telefonens inställningar, väljer Blocket en bit ner i listan och sedan ändrar ditt förvalda län under sökrubriken.

  • Scary Mary (author) skrev:

    @Martin: Tack för svaret! Nu blir Blocket för iPhone ännu bättre :)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................