Start » Instant messaging, Sociala nätverk » Digsby är uppdaterad och stöder nu LinkedIn

Digsby är uppdaterad och stöder nu LinkedIn

25 september 2008 1 kommentar

DigsbyJag har flera gånger tidigare skrivit om Digsby, en kompetent messengerklient (som jag saknar från Windows). När jag använde den fanns det dock alltid något problem. Men nu har teamet uppdaterat Digsby och det finns en del nyheter: RAM-användningen har optimerats och den ska du vara ungefär 75% lägre. Anslutbarheten är bättre med IM-nätverk. Du kan nu även använda LinkedIn.

Digsby finns bara för Windows, än. Versioner för Linux och Mac var på gång för många månader sedan och är fortfarande på gång. Ladda ner programmet här.

Läs mer om Digsby: Trött på MSN? Testa Digsby!

1 kommentar »

  • PG skrev:

    Jättebra! Digsby fungerade väldigt fint när jag var utanför mitt företags VPN-tunnel två veckor i vintras. Sen gick det inte… Inställningssidan hittade jag som aldrig. Men för den som får access är Digsby en fröjd att använda.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................