Start » Sociala nätverk » Foursquare introducerar bilder och kommentarer

Foursquare introducerar bilder och kommentarer

20 december 2010 1 kommentar

Foursquare introducerar bilder och kommentarerFourquare uppdaterad med bilder och kommentarerFourquare uppdaterad med bilder och kommentarerFourquare uppdaterad med bilder och kommentarer

Foursquare är en populär geolokaliseringstjänst, tillsammans med Gowalla. Foursquare har ett ständigt växande medlemsantal, företag erbjuder via appen rabatter till incheckade medlemmar och borgmästare, människor slåss virtuellt om borgmästartiteln. Vi lämnar kommentarer och recensioner på platser vi besökt.

En sak som Foursquare inte har erbjudit, och som jag har saknat och hittat hos konkurrenten Gowalla, är möjligheten att ladda upp bilder. Men nu behöver jag inte sakna den funktionen längre, eftersom Foursquare introducerar bilder och kommentarer!

Medlemmarna kan nu ta bilder och bifoga dem till incheckningar och tips samt kommentera vännernas check ins. Dina uppladdade foton kan ses av dina Foursquare-vänner samt på andra nätverk (t ex Twitter och Facebook) där du delar dem. Kommentarer kan bara läsas av dina vänner. Laddar du däremot upp en bild till ett tips kan den ses av alla.

I dagsläget finns funktionerna för iPhone (kommer till App Store snart), men kommer till Android under den här veckan. Blackberry-användare får vänta till januari.

Foursquare meddelar att de i framtiden kommer låta oss användare dela foton på Facebook och Flickr. Läs mer hos Foursquare.

Via| Mashable

Andra bloggar om , , , , , (Intressant?)

1 kommentar »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................