Start » Android, iPhone » Googles G1 och iPhone har allvarliga buggar

Googles G1 och iPhone har allvarliga buggar

16 november 2008 Inga kommentarer
T-Mobile G1 Google Android

Både Apples iPhone och Googletelefonen G1 har fått sin beskärda del i rampljuset. Vissa påstår dock att dessa telefoner lanserades för tidigt innan de testades fullt ut. Men vad betyder det?

HTC och Googles G1 är utrustad med operativsystemet Android. Problemet här är att skriver du ett SMS med ordet ”reboot” startas telefonen om. Detta för att Android tolkar ordet som ett kommando.

När det gäller iPhone är buggen farligare. Om du skyddar din iPhone med en passcode (som du måste trycka in varje gång du vill använda telefonen) går du inte fullt säker trots det. Naturligtvis kan du ringa SOS-nummer utan att slå in pinkoden. Men, det räcker att välja knappen för nödsamtal för att sedan kunna ringa vilket nummer som helst och på så sätt förbruka pengar på kontantkort och abbonemang. Åtminstone i Storbritannien.

iPhones bug, men även G1’s, är givetvis allvarliga men för bägge telefonerna finns uppdateringar. Google har fixat problemet i och med en programuppdatering.

Via| I Write About IT

Andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................