Start » Instant messaging, iPad, iPhone, Programtips, Sociala nätverk » IM+Pro och BeejiveIM kraftigt rabatterade

IM+Pro och BeejiveIM kraftigt rabatterade

20 december 2011 Inga kommentarer

Det finns flera appar för dig som vill chatta på iPad. Jag har hittills använt mig av IM+, gratisversionen. Den fungerar bra och är snygg, men kan vara något seg i uppstart samt att den finansieras av reklam. Jag har därför installerat imo.im för att se om jag trivs bättre med den appen.

Nu såg jag att det är en rejäl rea på två av de bästa och mest populära IM-apparna i App Store: IM+ Pro och BeejiveIM.

IM+ Pro erbjuder Beep, en slags iMessage/WhatsApp i appen (funkar mellan iPhone/iPad/Android/Blackberry/Windows Phone med IM+ installerat), landskapsvy, kontaktbilder, chatt via bl a Google Talk, Facebook, MSN/Live Messenger, Skype, iChat, Yahoo! och Jabber. Det går bra att gruppchatta och använda flera konton för samma tjänst. En annan funktion är Neighbors som låter dig hitta folk i närheten med samma intressen som du. Du kan hålla en session uppe i 7 dygn (för Skype gäller 6 timmar efter du stängt ner appen).

IM+ Pro har fördelen att vara en universell app, med andra ord: Den funkar på både iPhone, iPod touch och iPad så du behöver bara köpa den en gång.

Köp IM+ Pro, nu endast 15 kr! Ordinarie pris ligger på 75 kr. Vill du inte betala 15 för fullversionen kan du ladda ner gratisversionen (med reklam och inget stöd för Skype).

BeejiveIM stöder Google Talk, Facebook, MSN/Live Messenger, MobileMe, Yahoo!, Jabber m fl. Ytterligare funktioner är push-notifkationer, gruppchatt, landskapsvy, historik, kontaktbilder mm. Du kan hålla en session uppe i 7 dygn.

En nackdel med BeejiveIM är att det inte är en universell app (om du vill ha iPad-versionen måste du betala för den även om du redan köpt iPhone-versionen). Därtill stöds inte Skype av BeejiveIM.

Köp BeejiveIM iPhone eller iPad, nu 38 kr styck! Ordinarie pris är 75 kr för varje version.

Andra bloggar om , , , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................