Start » Apple, iPhone » Information och bilder på kommande iPhone 4G?

Information och bilder på kommande iPhone 4G?

6 mars 2010 1 kommentar

Apples första iPhone släpptes sommaren 2007 och har blivit enormt populär. Första versionen lanserades aldrig i Sverige, men det gjorde däremot de andra två. Apple har tagit för vana att släppa iPhone varje sommar. Därför tycks chansen vara stor att det kommer en ny version av iPhone i sommar. Faktiskt, så cirkulerar bilder på iPhone 4G (fjärde generationen) på internet. Om de är äkta eller ej vet ingen. Det är ett reparationsföretag vid namnet iResq som publicerar bilder på kommande iPhone 4G. Nyheterna är:

  • Skärmen är 0.6 cm längre
  • Den tryckkänsliga ytan sitter ihop med LCD:n
  • Det sitter en blänkande yta upptill på iPhonen. Det kan vara närhetssensorn.
Jag tror faktiskt inte att detta är den kommande iPhone 4G. Jag tror inte att Apple skulle tillverka något så fult som sensorn upptill. Det känns också som att utseendet kommer förändras till detta år. Jag säger fake. Vad säger du?

Besök artikeln för mer information om den kommande nya iPhone 4G.

Andra bloggar om , , , (Intressant?)

1 kommentar »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................