Start » Apple, iPad, Surfplattor » iPad släpps i Europa 28 maj (info+priser här!)

iPad släpps i Europa 28 maj (info+priser här!)

7 maj 2010 2 kommentarer

Apple: iPad (surfplatta)

Äntligen har Apple bekräftat att iPad kommer till Europa i slutet av maj! iPad kommer släppas i följande länder: Italien, Frankrike, Tyskland, Schweiz, Spanien och Storbritannien. Det innebär tyvärr, som vanligt, att Sverige inte är med i Europalanseringen utan får vänta.

Österrike, Belgien och Luxemburg kommer få leveranser i juli.

Den 10 maj kommer Apple enligt Macworld ta emot förhandsbeställningar, men bara i de länder som börjar sälja den 28 maj.

Enligt Repubblica kommer också vara möjligt att direkt köpa alla iPad-versioner, även de med 3G.

Följande priser rekommenderas i Italien: iPad Wi-Fi 16GB: €499 iPad Wi-Fi 32GB: €599 iPad Wi-Fi 64GB: €699 iPad Wi-Fi+3G 16GB: €599 iPad Wi-Fi+3G 32GB: €699 iPad Wi-Fi+3G 64GB: €799

Om priserna i verkligheten kommer se ut så här i Europa (eller åtminstone Italien) återstår att se, men enligt mig känns de realistiska, och de ger en fingervisning av vad vi kommer få betala. Sedan kommer garanterat mobiloperatörer börja sälja iPad 3G med olika abonnemang. Frågan är vad iPad kommer kosta i Sverige, och när den släpps.

Läs mer på Aftonbladet och Allt om Mac.

Andra bloggar om , , , , , (Intressant?)

2 kommentarer »

  • Leo skrev:

    Maria, kommer du köpa en iPad när den kommer? Jag ser dock inte hur denna kommer att kunna ersätta en liten mini pc hemma. Gillar man sådana här produkter har man antagligen en modern telefon också. Dessa är mindre och lättare att bära med sig än en iPad. .-= Leos senaste blogginlägg: blog ..I sommar kan du se VM i mobilen =-.

  • Scary Mary (author) skrev:

    Hej! Nej, jag kommer inte köpa en iPad av den anledningen att jag inte har pengar till det. Men hade jag det så skulle jag ha en iPad nu. Jag skulle använda den i sängen, i soffan, i bilen- på de ställen jag vill surfa/spela/läsa osv men iPhonen inte räcker till och Macbooken är för stor. Ska du köpa en?

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................