Start » Blandat, Kul » Keyboard for blondes- ett mycket speciellt tangentbord

Keyboard for blondes- ett mycket speciellt tangentbord

1 december 2008 1 kommentar

Är på väg att köpa ett nytt tangentbord? Då kanske du ska läsa detta inlägg! För några veckor sedan hittade jag ett ganska tufft tangentbord men tappade bort länken. Tack vare Likecool hittade jag den igen.

Jag pratar om ett Mac, Windows och Linux-kompatibelt tangentbord i en snygg rosa färg. Namnet är ”Keyboard for blondes”, men jag tycker att vi som inte är blonda också kan köpa den, om vi vill. Tangentbordet har 103 tangenter, varav 64 är ”förändrade”.

Några roliga tangenter: Enter: Yes! I want it! Backspace: Oops! Control: Totally Useless Key Space: The Big One: ”I Need MySpace” Key

Andra bloggar om , , ,

1 kommentar »

  • Manou skrev:

    Hahaha..köper jag det här till min syster som inte är blonde kommer hon att strypa mig tror jag. Däremot kan jag tänka mig att köpa det till en kompis som hatar rosa färger och som snart fyller år :-)

    Manous senaste inlägg:Rensa i högerklicksmenyn

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................