Start » Sociala nätverk » Needish- ett socialt nätverk av frågor, företag och annonser

Needish- ett socialt nätverk av frågor, företag och annonser

9 oktober 2009 Inga kommentarer

Nya och innehållsrika sajter är alltid spännande. Därför blev jag nyfiken då jag för en tid sedan blev kontaktad av Sara på Needish. Hon undrade om jag inte ville skriva om deras sajt. Efter en snabbkoll på sidan svarade jag ja. Sedan dess har jag testat Needish för att få lite mer kött på benen.

Vad är Needish?

Enligt Sara är det ”en mix av Blocket, Eniro och Twitter”.  Needish en sajt där du kan ställa och svara på frågor, där företag kan profilera sig och där man kan sälja grejer (detta är i dagsläget gratis). Idag är Needish en stor sajt i Chile med över en miljon unika besökare i månaden.

Jag har under en längre tid önskat ett svenskt Yahoo! Answers och jag tror Needish kan bli det, och mer! Redan nu fungerar den svenska versionen av Needish bra. Det finns en hel del smådetaljer som att att prenumerera på frågor, rekommendera företag, se andras frågor och svar, skicka direktmeddelanden till andra medlemmar, bli vän med dem och ge tummen upp eller ner till svar på frågor (needs).

Vid första anblicken blev jag lite förvirrad över alla funktioner- jag visste inte vad allt betydde. Efter att ha undersökt sidan lite bättre började jag använda den. Idéen att samla frågor på ett ställe istället för att surfa runt och leta efter rätt forum tilltalar mig.

Needish är ett nyskapande socialt nätverk med stort potential. Jag ser väldigt många utvecklingsmöjligheter med sajten och hoppas att den fortsätter att utvecklas. Redan nu finns en skrivbordsapplikation att ladda ner (den är baserad på Adobe Air och fungerar därmed på Win/OS X/Linux).

Håll koll på nya needs genom att följa Needish på Twitter.

Jag finns på Needish, gör du? Läs även andra bloggares åsikter om , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................