Start » Allmänt » Nyheter på Scarymary.se (några uppdateringar)

Nyheter på Scarymary.se (några uppdateringar)

23 juli 2009 6 kommentarer

Även fast det är lugnt på blogginläggsfronten har jag absolut inte glömt bort min kära blogg. Från och med igår har jag fixat och grejat och det finns nu några nyheter på scarymary.se:

 • Nytt tema: Jag var trött på det gamla och installerade Arthemia. Det funkar på så sätt att jag bestämmer vilka inlägg som ska visas under Nyheter och Rekommenderat. Under dessa befinner sig en kategoribläddrare där du kan utforska inlägg i olika kategorier. Sedan börjar den ”traditionella” bloggen med de senaste inläggen först.
 • Tweetboard: I en liten flik på vänster sida kan du se hur aktiv jag varit på Twitter och vad jag twittrat om.
 • Sociable på svenska: Jag har infogat några knappar under varje inlägg så du kan dela med dig till andra sociala nätverk: Facebook, Pusha, Bloggy, Twitter, Delicious, Google Bookmarks och maila artikeln.
 • WP Touch: Detta är egentligen ingen nyhet eftersom jag installerade detta plugin för ett bra tag sedan, men jag har aldrig skrivit om det. Du som surfar till scarymary.se via mobilen har nu en mobilanpassad version av min blogg. Detta innebär lättare och snabbare surfande samt lägre kostnader. Jag har varit lite seg med att mobilanpassa min blogg, men det är något jag tycker alla bloggar bör göra :)
Jag är ganska nöjd med resultatet förutom några små skavanker. Jag hoppas att du återkommer (glöm inte att prenumerera på mina inlägg). Även min Tumblr-blogg där jag bloggar sporadisk om det som faller mig in är uppdaterad- och ganska snygg.

6 kommentarer »

 • Bloggliv.se - allt om datorer och IT skrev:

  Bra jobbat med bloggen! Ser gärna en mer frekvent uppdatering för det är flera mycket bra inlägg på senare tid – och med det nya temat är bloggen än mer tilltalande.

  Snyggt. .-= Bloggliv.se – allt om datorer och IT´s last blog ..Adobe Reader & Flash åter drabbade av kritisk bugg =-.

 • Manou skrev:

  Bra jobbat tjejen! Gillar också din nya stilrena bloggdesign.Ser fram emot härliga inlägg som brukligt.

 • Peter skrev:

  Det ser kanon ut! Du har fått till temat Arthemia väldigt snyggt..

 • Scary Mary (author) skrev:

  Tackar för de snälla orden!

 • Uppdateringar på Din IT-Kunskap | skrev:

  […] Scarymary läste jag om tillägget WP Touch. Den låter dig anpassa din blogg så att folk kan surfa till den […]

 • Scary Marys blogg » Blog Archive » Fler uppdateringar på scarymary.se skrev:

  […] nyligen genomförde jag några uppdateringar på scarymary.se. Några av dessa var ny design, mobilanpassad blogg och […]

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................