Start » Blandat » Proffsbloggarambitioner? Vinn en iPad med City Network!

Proffsbloggarambitioner? Vinn en iPad med City Network!

2 november 2010 2 kommentarer

Proffsbloggare: vinn en iPad med City Network

Webbhotell City Network anordnar sedan en tid tillbaka bloggtävling i samband med att några kända blogg/internetpersonligheter gästbloggar hos dem. De tre internetprofilerna är Tommy K Johansson som driver Sveriges största IT-blogg, Andreas Bard och Jesper Åström. De tre begåvade gästbloggarna skriver på blogg.citynetwork.se. Läs den, det finns många bra tips där.

För att vara med skriver du ett inlägg om tävlingen, länkar texten ”Webbhotell City Network” till http://blog.citynetwork.se/city-network/ar-du-en-blivande-proffsbloggare-tavla-med-city-network-och-vinn-en-ipad/. Sedan är du med!

Självklart finns möjligheten att vinna finfina priser. 1:a pris är en iPad 3G 32GB, 2:a pris är en extern hårddisk och 3:e pris är ett SD-minneskort.

Vinnaren blir den amatörbloggare som har störst potential att bli en proffsbloggare. Självklart hoppas jag på att ha en chans; att ha bloggen (bloggarna) som jobb vore en dröm.

Var med i tävlingen du också! Tävlingen pågår till den 5 november, så du har tre dagar på dig.

2 kommentarer »

  • Om du har potential att bli proffsbloggare kan du vinna en iPad | Kulturbloggen skrev:

    […] här hittade jag via Scary Marys blogg, och hon är också med i tävlingen. Pust, det är hård […]

  • Håkan skrev:

    Surfade in på din blogg idag och tänkte att det kanske passar att tipsa dig om min bloggtävling eftersom den också har en iPad som pris. Den är mycket enkel – du tycker till om min blogg (både vad du tycker är dåligt och bra) så har du möjligheten att vinna en Apple iPad. Du kan läsa mer om den här: http://bit.ly/hFkxO5

    Om du vill delta eller/och kanske tipsa om den på din blogg så skulle ingen bli gladare än jag.

    Ha en toppendag! / Håkan

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................