Start » iPhone, Mjukvara » Så bra är TomTom för iPhone [samling av recensioner]

Så bra är TomTom för iPhone [samling av recensioner]

19 augusti 2009 1 kommentar

Igår släpptes TomTom till iPhone. Eftersom TomTom har en stor del av marknaden när det gäller ”vanliga” GPS ska det bli intressant att se hur det går för TomToms app på AppStore. Priset för TomTom är relativt högt i AppStore med sina 659 kr för Norden och 949 kr för Europa. Ingen vill köpa grisen i säcken, så därför tänkte jag tipsa om lite recensioner:

Så bra är TomTom till iPhone (Macworld)

Recension: TomTom för iPhone (Preneeth, svensk ”privat” recension)

Några röster från AppStores recensioner:

”Har provat både denna app och Navigons app. Tomtom går fortare att starta och är generellt snabbare i menyerna än Navigon. Men i total betyg vinner ändå Navigon på snyggare 3D bild, lane assistant, avfarts bilderna och en rad andra funktioner som helt saknas i Tomtom.” (Borgstrand)

”Absoult det bästa jag har tankat! Klockren gps. Fungerar snabbt, fungerar bättre än min garmin gps. Tomtom har fått med allt!!! Rekommenderas starkt! (Occv)

”Snabb, snygg och välgjord gps app  som överträffade mina förväningar. Jag har alltid haft TomToms gps:ar i bilen som köptes för flera tusen lappar men den lilla appen för den summan gör exakt samma jobb som de dyra. Det enda som saknas just nu är car kitet som inte har släppts än. Rekommenderas stark! (Elias 82

”Inget snack om att detta är bästa navigatorn för iPhone. Ett måste, toppbetyg! (Gfors)

För fler synkpunkter läs gärna kommentarerna till Macworlds artikel.

Andra bloggar om , , , , , ,

1 kommentar »

  • Stig Nilsson skrev:

    Köp GARMINs GPS istället för TOMTOM GPS Tomtom är inte seriösa. Har fått skickat till mig många gånger på e-posten att jag skall uppdatera mina kartor, och tillslut så beställde jag uppdatering av mina befintliga kartor. Men döm av min förvåning så hade tomtom kartan inte uppdaterats vad jag kunde se, då min adress inte fanns fast jag bott på samma adress i 32år och är en stor huvudgata. Utan jag fick en version som var gammal. Har kontrollerat med en som har garmin GPS och där finns min adress inlagd. Ett exempel som jag har påpekat för tomtom vid tidigare tillfälle. Jag trodde tomtom var ledare av GPS och kanske är när det gäller skälva GPSen, men när de inte kan ha färska uppdateringar då rekommenderar jag hällre att Ni köper garmins GPS där är iallafall senaste kartuppdateringen

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................