Start » Okategoriserade » Snabba upp Vista- följ Microsofts råd

Snabba upp Vista- följ Microsofts råd

4 augusti 2008 1 kommentar

Windows Vista
När jag köpte min fullstora laptop hade den operativsystemet . Jag tycker att var organiserat och bra på det sättet. Men det sög musten ur min dators prestanda, som är ganska dålig. Jag stängde av alla snygga effekter och fick ett Vista som såg ut som den klassiska designen i – tråkigt, blått och förlegat. Datorn körde dock på, ganska bra. Jag övergav Windows, men det finns många som inte har gjort det.

har nu släppt ett 14-sidigt pdf-dokument (Windows Vista performance and tuning) som handlar om Vistas och dess inställningar. Microsofts tips handlar bland annat om att stänga av indexering av onödiga mappar, ta bort visuella effekter, använda Ready Boost för att lägga till extra minne med ett usb-minne och avaktivera automatisk start av program du inte använder.

Som artikeln säger, många av dessa tips är redan kända för vana Vista-användare men pdf-dokumentet innehåller säkerligen flera bra tips för den lite mer okunniga eller ovana datoranvändaren.

Via| Lifehacker

Läs mer om Windows Vista:
Vistatips

1 kommentar »

  • Mattias skrev:

    Hej, tänkte bara säga tack för kommentaren på min blogg!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................