Start » Epost » Spraymail hackat

Spraymail hackat

25 april 2008 2 kommentarer

Med tanke på detta är jag så glad att jag för några månader sedan bytte till . Inte bara är den snabbare utan också mer lättanvänd. Integrationen till s andra tjänster är bra och man slipper all jobbig reklam. Jag tycker inte att Googles design är speciellt snygg men den är enkel och då blir det snabbare. Det duger för mig.

Jag har under min Gmail-period aldrig haft ett enda problem med mailen förutom de som hör ihop med min internetuppkoppling. Med en är det alltid något som gör att tjänsten inte fungerar felfritt (uppgraderingar, byten av servrar och nu hackattacken) och jag jag missat en del riktigt viktiga saker pga att Spraymailen inte har fungerat.

2 kommentarer »

  • Anonymous skrev:

    var inte alltför lättlurad, Gmail, skannar av ditt mail medan du skriver, på höger sida får du reklam anpassad till din mailbox, visst det kallas ”respect your privacy” ändå skannas mail, det innebär att deras skanning är så kallad info som sedan används av ”andra” på nätet.

  • scarymary skrev:

    Att Gmail och privacyn inte alltid går hand i hand, det vet jag. Men jag kände att jag ändå inte skriver något särskilt hemligt via mailen. Då skriver jag mer ”hemliga” saker via messenger. Reklam har jag aldrig sett i Gmailen. Kanske jag blockar det automatiskt.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................