Start » Okategoriserade » Street View i Google Maps är verkligen häftigt!

Street View i Google Maps är verkligen häftigt!

2 maj 2008 Inga kommentarer

Tycka vad man vill om att kartlägger privat gator med privat egendom, registreringsskyltar och ansikten i städer men Street View-funktionen i är helt otrolig! I Street View-läget går det alltså att se detaljerade bilder av städer. Det finns en gul gubbe på kartan som man drar dit man vill se en zoomad bild. Det går också bra att klicka på kartan och det ploppar upp ett nytt fönster med just en inzoomad bild av stället där gubben befinner sig på.

Google har nyss filmat gator i Rom, Googlebilar med "mast" har synts till.

Här är länken till en lista på alla städer som tillåter Street View.

Google Maps hittar ni här och kan självklart användas till att hitta adresser och se vägbeskrivningar. Det fungerar också att dra den uträknade vägen för att se andra alternativ. Kartorna går att se i vanlig kartvy, terräng och satellit. Skriva ut kartan, maila den samt länka till den är gjort i ett par musklick. Användarvänligt och pratiskt.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................