Start » Okategoriserade » Undersökning

Undersökning

25 augusti 2008 1 kommentar

Jag har precis gjort en liten undersökning. Vore tacksam om ni läsare ville svara på den. Problemet är att jag inte vet om jag ska ta med mig min umpc på semester. 3 veckor utan åäö är jobbigt och det är bäst att ha sin egen dator. Å andra sidan kommer jag ha tillgång till internet och andra datorer men utan åäö. Vill heller inte bli av med min dator och jag har inte heller fodralet (utlånat). Vet inte riktigt hur jag ska göra och jag vet att det är ganska pinsamt och ett stort i-landsproblem.
Ni har fram till kl 9:00 på onsdag morgon att svara.

1 kommentar »

  • Johan skrev:

    Tja<br/><br/>bror ju på lite exakt vad du ska ha den till, men det är alltid skönt att ha med sin egen. Själv bodde jag i london i 3 år utan ÅÄÖ, men man vande sig :) och många kompisar brydde sig inte, det blir lite annorlunda också!<br/><br/>Föresten, vi har skickat två killar i ett paket och postat dom på en resa genom Sverige. och dom använder sig bara av mobiltelefonera, vilket är ett annat sätt att blogga om man alltid vill ha ÅÄÖ :) men kolla gärna in lite grejer dom gjort, dom är jäkligt roliga.<br/><br/>http://www.extrememobileblogging.se<br/><br/>ha bra semester!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................