Start » Apple, iPad, Surfplattor » iPad är på väg till Sverige

iPad är på väg till Sverige

19 november 2010 3 kommentarer

Apple: iPad (surfplatta)

Det tog nästa ett år, men nu verkar det som att iPad är på väg till Sverige. Telia har meddelat att det inom kort kommer erbjudas ett särskikt dataabonnemang för iPad där WiFi och 3G kommer ingå. Jag antar att de som tecknar det abonnemanget kommer ha tillgång till dels 3G-uppkoppling, dels Telias surfzoner.

Även 3 (Tre) och Tele2 kommer erbjuda dataabonnemang för iPad inom kort.

Detta kan bara betyda en sak: en svensk lansering av iPad är stundande.

Andra bloggar om , , (Intressant?)

3 kommentarer »

  • broschyrställ skrev:

    Själv har jag en ipad ifrån tyskland och jag måste säga att jag älskar min iphone så det var ganska enkelt att jag ville ha en ipad och jag måste säga att den är helt underbar. Så härligt att läsa rss nyheterna, kolla aftonbladet, styra xbmc, tända lamporna osv. Sen önskar man att fler appar kommer att konverteras till ipad. Ex. facebook använder bara en fjärdedel av skärmens yta. Men det kommer väl. Så, skynda dig att boka ditt ex!

  • Scary Mary (author) skrev:

    Nja, alltså, jag vill gärna ha en iPad, men jag kan inte motivera priset med mitt behov. Jag behöver surfa med flikar, skriva snabbt, ha riktig multitasking. Jag älskar iOS, men jag jobbar mycket, mycket snabbare i OSX. Visst skulle iPad vara nice när man ligger i sängen, men iPhone duger då. Somnar ju ändå direkt :)

  • iPad till Sverige i natt [abonnemang, modeller mm] skrev:

    […] Macworld rapporterar att operatörerna inte kommer sälja iPads, åtminstone inledningsvis. En iPad köper man hos Apple eller en Apple-återförsäljare. Däremot har flera operatörer presenterat abonnemang för iPad. […]

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................