Start » Bloggande » 10 fantastiska WordPress-teman [gratis]

10 fantastiska WordPress-teman [gratis]

22 februari 2011 6 kommentarer

Wordpress Det är ingen hemlighet att jag älskar WordPress som bloggverktyg. Inte bara är det lätt att komma igång, utan det finns massor av möjligheter och funktioner att implementera. Genom att installera WordPress och sedan, successivt, lägga till, redigera och anpassa kan du växa med verktyget.

När du kommit igång med WordPress är det dags att hitta snygga teman, vilket inte alltid är det lättaste. Det är verkligen en djungel där ute! Därför tipsar jag här om 10 snygga WordPress-teman som är gratis.

Skeptical
Wordpress-teman: Skeptical

The Original Premium News
Wordpress-teman: The Original Premium News

Simplo
Wordpress-teman: Simplo

Newspress (ej gratis längre)
Wordpress-teman: Newspress

Obscure (ej längre gratis)
Wordpress-teman: Obscure

Aurelius
Wordpress-teman: Aurelius

Handgloves
Wordpress-teman: Handgloves

Fullscreen
Wordpress-teman: Fullscreen

F8 Static
Wordpress-teman: F8 Static

Monochrome Pro
Wordpress-teman: Monochrome Pro

Och här kommer ytterligare ett tema som inte alls är lika flashigt som de tidigare, men det är enkelt och ”cleant”: Cutline
Wordpress-teman: Cutline

Hoppas du hittar något WordPress-tema som passar!

Andra bloggar om , , , (Intressant?)

6 kommentarer »

 • Fredrik skrev:

  Vet inte vilket tema jag gillar bäst, föredrar att bygga själv tycker det är roligt :-) Men skulle jag ha ett gratis tema för att blogga hade jag nog valt Simplo. Kul lista i övrigt :-).

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Fredrik: Jo, kan man bygga själv är det så klart bäst, då får man ett unikt tema. Eftersom jag själv skrivit artikeln gillar jag alla teman, men ett par favoriter är Monochrome Pro och Cutline.

 • Crille30 skrev:

  Hallo Vill bara säga tack för en lysande blogg, mycket matnyttigt. En fråga bara, var hittar jag att ladda upp dessa gratisbloggarna? Mvh Crille

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Chrille30: Du måste först installera WordPress, som är ett bloggverktyg. Du behöver alltså egen domän (www.dinblogg.se) samt ett webbhotell. Sedan installerar du WordPress, och laddar upp teman (t ex de i den här artikeln).

 • Crille30 skrev:

  lite uppdate, klarade av att göra allt själv, binero enkelt och sen hade jag en kille som hjälpe mig första gången,jättenkelt haha. Nu har jag laddat upp några stycken men mycket jobb sen med anpassa allt puhh . ok tack för hjälpen innan. Gjorde så att jag fick tummarna ur.

 • Patrik skrev:

  Handgloves kostar pengar va?

  Patriks senaste blogginlägg: Fri värdering Uppsala

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................