Start » Mikroblogging » 5 skäl till att börja mikroblogga [lästips]

5 skäl till att börja mikroblogga [lästips]

12 februari 2009 1 kommentar

Mikrobloggen har blivit väldigt populär under en mycket kort tid. Kändisar som mikrobloggar, bloggare som mikrobloggar och tidningar som skriver om fenomenet ”mikroblogg- allt detta har säkerligen bidragit till den lilla bloggens framgång.

Användare har strömmat in på Twitter och den svenska tjänsten Bloggy. Innan jag blev medlem på Twitter för drygt ett år sedan tänkte jag: Nej, jag ska inte bli medlem på ännu en site!

Det tog dock inte många dagar förrän jag hade skrivit in mig. På den tiden var det väldigt få svenskar som använde Twitter, och som en följd av detta så använde jag inte Twitter som ett socialt nätverk. När Bloggy öppnades i höstas blev jag medlem direkt och har sedan dess varit någorlunda aktiv.

Kanske du själv funderar på att börja mikroblogga? Läs då Börja Bloggas 5 skäl till att mikroblogga. Vill du istället läsa mer om vad microblogging är så råder jag dig plöja igenom min artikel om mikroblogging och Bloggy.

Andra bloggar om , , , , , , ,

1 kommentar »

  • De senaste artiklarna på scarymary.se - Scary Marys blogg skrev:

    […] Multiple inboxes i Gmail Installera OS X på din netbook LG Arena- ny pekskärmsmobil på väg 5 skäl till att börja mikroblogga [lästips] 10 tips för Vista-användare 20 anledningar till varför Nokia 5800 XpressMusic är bättre än […]

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................