Start » Mjukvara, Mobiltelefoner » 7 apps för att blogga med iPhone

7 apps för att blogga med iPhone

31 juli 2008 1 kommentar

Chansen kan vara stor att blogglusten smyger sig på när man sitter på en buss eller på ett café. En mobiltelefon har man alltid med sig, till skillnad från en dator. Om denna telefon är en iPhone med WLAN (eller en annan telefon med WLAN) och finns det Wifi-hotspots är problemet löst. Därför kommer här en lista på 7 program som du kan använda för att blogga, om än på olika sätt, med din iPhone:

  1. WordPress for iPhone

  2. Blog It- TypePad

  3. LifeCast Detta program låter dig dokumentera ditt liv genom att skriva anteckningar med tidsstämplar, ladda upp bilder, skapa tidslinjer, geotagga aktiviteter och posta blogginlägg.

  4. BlogSME

  5.  Blogpress (iTunes-länk) Blogpress är en populär blogg-app för iPhone. Den stöder Blogger, Windows Live Spaces, WordPress, Joomla med flera.

  6. ShoZu Blogga till en rad plattformer, ladda upp bilder till Flickr, videos till YouTube, microblogga med Twitter och säkerhetskopiera dina bilder med en mängd online storage-tjänster.

  7. Clowdy Fotoblogga!

Intressant?

1 kommentar »

  • Mobilblogga | Myshowroom.se skrev:

    […] Så kan du också använda din iPhone i bloggandet! Dela på Bloggy Dela på Pusha Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Linked In Dela på Google Bookmarks Taggar: iphone, mobilblogga […]

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................