Start » iPhone » Släng dina prylar- iPhone ersätter många av dem

Släng dina prylar- iPhone ersätter många av dem

13 augusti 2008 1 kommentar

Det är dags att rensa ur dina lådor om du har en . Mycket av det som tar upp plats får nu plats i telefonen. Mashable har skrivit om 11 som ersätter dessa prylar som ligger och ”skräpar” hemma. Det rör som om äggklocka för teet (svenskt namn?), vattenpass, ficklampa, tärningar, brandvarnare, röstmemo, pruttkudde, papper och penna. Läs mer här.

Läs mer om : iPhone tips och tricks 7 program för att blogga med iPhone iPhone 3G kommer att säljas av fler operatörer? Chatta med din iPhone iPhone vs N95 vs Touch DiamondWordPress för iPhone är på väg Ta skärmdumpar med din iPhone! 15 tips som förlänger batteritiden hos iPhone (eller andra mobiler) Anledningar till att undvika iPhone 22 länkar för att ladda ner bakgrunder till iPhone Gör egna teman till iPhone iPhone kommer säljas av 3 Italia i september- prissäkningar utlovas! Priser fastställda för iPhone i Italien Nya rykten om iPhone 3G: kostar mer än $199 upplåst? iPhone 3G släpps snart i Sverige!

1 kommentar »

  • John Ankarström skrev:

    Kul, och bra att du länkar till relaterade inlägg ;-)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................