Start » Surftips » 9 blandade länktips

9 blandade länktips

18 oktober 2010 3 kommentarer

Länktips

10 anledningar att byta till Linux. Jag använder Apples operativsystem OS X i min Macbook. Jag är supernöjd och skulle inte byta. Skulle du?

Synka dina Rainlendar-kalendrar med Dropbox. Finns det något Dropbox inte kan göra?

Skriv ovanliga tecken på Facebook. Det är väl inte att rekommendera att du gör detta i varenda statusuppdatering, men en liten symbol då och då är väl trevligt?

Lösning på att Chrome inte frågar om du stänger fönstret. Du har flera viktiga flikar öppna i Chrome. Sen råkar du stänga fönstret. Hur irriterande är inte det? Här får du tips på ett par lösningar.

Fixa en riktigt snygg lockscreen till din iPhone. Ja, det här lockscreenen är riktigt snygg. Jag har själv fixat den. Det enda negativa är att den stora klockan inte uppdateras direkt utan jag får vänta en sekund.

iPhone uppskickad i rymden. En far och son byggde en luftballong och skickade upp en sprillans ny iPhone 4 i luften. Se filmen, den är riktigt cool!

iPaden är fantastisk, men… Det är alltid intressant att höra vad ”vanliga” människor tycker om iPaden, särskilt för den suktar eller tänker köpa den…

Nu skippar jag papperskalendern. Det har jag gjort för längesedan och är väldigt nöjd med iPhone och iCal i Macbooken.

When Facebook Parenting goes too far. Hah!

3 kommentarer »

 • Håkan på PrylarDesign.se skrev:

  Flera fina tips här. Jag tackar och bockar. Speciellt häftigt var länken om iPhone uppskickad i rymden. Verkligen spännande och intressant projekt. Det gav mig en rad idéer om vad jag och min son kan hitta på framöver :)

  Ha det fint! / Håkan Håkan på PrylarDesign.ses senaste blogginlägg: Smidigt och snyggt handtag till iPad

 • Tweets that mention 9 blandade länktips -- Topsy.com skrev:

  […] This post was mentioned on Twitter by Maria Sjögren, Jonna Tärneberg. Jonna Tärneberg said: http://scarymary.se/9-blandade-lanktips/ […]

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Håkan: Tack för kommentaren! Vad kul att du hittade något att klicka dig vidare på :)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................