Start » Surftips » Fixa den snyggaste startsidan ever med Fav4.org

Fixa den snyggaste startsidan ever med Fav4.org

24 februari 2010 1 kommentar

Jag har under en lång tid haft problem med att välja en startsida som jag är nöjd med. Jag har använt Superstart, iGoogle, senast använda flikar, Speed Dial (Firefox/Chrome), Google Reader, Feedly, Facebook med flera. Jag har aldrig varit helt nöjd.

De finessrika startsidorna som Superstart och iGoogle har för många icke fullgoda alternativ. Vill jag se vad som har hänt på Facebook, gör jag det på Facebook.com (vars bokmärke naturligtvis finns i bokmärkesfältet och i Firefox har nyckelord), i iPhone eller möjligtvis i Dashboard. Då får jag se allt. Samma sak gäller min mail, TV.nu, nyheter osv. Jag vill ha all information, inte bara den ögonblickliga.

Google Reader och Facebook är de två sajter jag öppnar först, så de fungerar som startsidor. Men det känns ändå lite tråkigt. Speed Dial ser snyggt ut, men jag använder ändå bokmärkesfältet eller adressfältet (för mig räcker det att skriva en eller två bokstäver för att rätt adress ska dyka upp) för att navigera.

Men tack vare Axel Nilsson upptäckte jag en ny favorit: Fav4.org. Det är en snygg, minimalistisk och anpassningsbar startsida som innehåller 4 fräscha ikoner. Dessa ikoner kan bytas ut efter smak; det finns ett stort urval (allt från Amazon till Flickr till Google till CNN). Fav4 fungerar också med kortkommando:

A, S, D, F samt 1, 2, 3, 4 motsvarar respektive ikon. C öppnar upp inställningarna.

Letar du efter en snygg och enkel startsida utan nyhetsflöden och annat tjafs är Fav4.org något för dig!

Andra bloggar om , , , , (Intressant?)

1 kommentar »

  • Smidig startsida « olastrom.com skrev:

    […] via scarymary.se en jätte bra startsida som heter fav4.org som jag måste säga är en riktigt bra sida att ha som […]

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................