Start » Datorer » 9 laptopväskor för glidaren

9 laptopväskor för glidaren

29 november 2008 3 kommentarer

Jag har tidigare skrivit om laptopväskor. Jag har då listat väskor från Acme Made, Crumpler, Nike, Golla, Timbuk2 med flera. Nu har CIO Sweden publicerat en artikel som visar 9 laptopväskor för dig som vill glänsa på kontoret. Gillar du den lite mer eleganta stilen hittar du säkert någon väska. Visserligen har ett par lite mer ”lediga” väskor kvalat in sig på listan, men de är, precis som de mer eleganta, dyra som tusan. Men har du råd då.

Jag körde tidigare med en laptopväska från Nike. Den fungerade mycket bra med alla sina fack. Jag reste även med den, som (enda) handbagage. För en tid sedan slutade använda min 15 tummare och köpte en ny väska inför mitt Macbook-köp. Det blev en Puma-väska (se bild) för en billig peng. Liten väska med plats för nätsladden, Kensingtonlås, extern hårddisk, mobil, MP3, plånbok, nycklar och kollegieblock. Perfekt. Om någon inte kunde gissa det så gillar jag den lite mer sportiga looken när det gäller väskor. Och jag lovar, så här mycket ”mode” kommer ni nog inte se i min blogg på ett bra tag.

3 kommentarer »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................