Start » Google, Mjukvara » Antika Rom i 3D i Google Earth

Antika Rom i 3D i Google Earth

12 november 2008 2 kommentarer

Finns det några läsare som är intresserade av historia? Närmare bestämt antika Rom? Isåfall har jag ett coolt tips för er. Idag presenterades det antika Rom i 3D som låter dig besöka det romerska riket – allt tack vare Google Earth. 6700 byggnader från kejsaren Konstantin den stores tid har konstruerats .

Nu kan vem som helst, var som helst förflyttas till 320 år före Kristus och uppleva en historia som ligger till grund för många av dagens samhällen.

Genom att använda Google Earth kan du upptäcka det romerska riket. Jag har fortfarande inte hittat Ancient Rome in 3D i Google Earth (kan vara så att det ännu inte är aktiverat )men det ska tydligen ligga i (vänsterspalten)-lager-galleri.

Ett smakprov hittar ni här: Ancient Rome in 3D (engelsk version på YouTube) Roma antica in 3D (italiensk version på YouTube) Ladda ner Googe Earth

Via| Downloadblog

Andra bloggar om , , , , , , , , , (Intressant?)

2 kommentarer »

  • anton skrev:

    tydligen måste man köra google earth på engelska för att ancient rome skall fungera

  • anton skrev:

    …vilket man åstadkommer genom att ändra operativsystemets språk till engelska

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................