Start » Facebook » Så avbryter du en vänförfrågan på Facebook

Så avbryter du en vänförfrågan på Facebook

10 mars 2011 2 kommentarer

Facebook

Många av oss har redan alla våra vänner på Facebook, men ibland skaffar man nya. Och ibland vill man återuppliva gamla vänskaper. Men ibland kan det gå fel.

Har du skickat en vänförfrågan till någon på Facebook för att senare ångra dig? Det är möjligt att avbryta en vänförfrågan– och det är väldigt lätt.

  1. Gå till din personens profil. Så här borde det se ut nu:

Avbryt vänförfrågan på Facebook

2. Scrolla nedåt, tills du är förbi listan på vänner i vänsterspalten. Nu ska det se ut så här:

Avbryt vänförfrågan på Facebook 3. Klicka på ”avbryt vänförfrågan”. Texten ska nu ändras: Avbryt vänförfrågan på Facebook

Observera att om personen är online, eller har emailnotifieringar kommer den ändå se att du skickat en vänförfrågan. Det finns inget sätt att undvika detta på (vad jag vet, det skulle i så fall vara om du är snabb på att blockera personen).

Via| Lifehacker

Andra bloggar om , (Intressant?)

2 kommentarer »

  • Emelie skrev:

    TACK!

  • Åsa skrev:

    Råkade skicka en vänförfrågan till någon som jag inte vet vem det är. Och eftersom jag inte vet vem jag skickade till så kan jag inte göra enligt det fina tipset ovan. Tips på hur man kan hitta vilka man skickat vänförfrågningar till? Tacksam för alla tips, det känns jättepinsamt att ha skickat till någon som jag inte har en aning om vem det är!!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................