Start » Allmänt » Besöksrekord- på låtsas?

Besöksrekord- på låtsas?

23 december 2008 5 kommentarer

Min blogg är en väldigt liten blogg med få besökare. Idag hände något som förändrade min besöksstatistik och jag misstänker att det ligger något fuffens bakom det. Jag har hittills fått hela 683 besökare från Derigomedia och 46 besök från Guldkort.info. Jag har aldrig haft över 700 besök på en dag.

Vad jag har förstått har Guldkort.info något att göra med parabol-tv. Derigomedia heter nu First Publishing Group som ger ut tidningar. Skumt.

Någon idé?

Uppdatering: Tack för kommentarerna (och länken)!

5 kommentarer »

 • Sven skrev:

  Du blev länkad till i ett inlägg på Guldkort.info som tipsade om din Julspecial-sida. Inget konstigt med det. Derigomedia vet jag inget om.

 • Scary Mary (author) skrev:

  Tack så mycket för infon! :) God jul!

 • Skottet skrev:

  First Publishing Group driver ett par stora nyhetsbrev. Kanske att de helt enkelt tipsade om dig i ett av dem? Jag kan tyvärr inte kolla det då jag de två veckorna har börjat säga upp alla nyhetsbrev jag prenumererat på och helt går över till RSS.

  Skottets senaste inlägg:Mitt nya album

 • Manou skrev:

  För FPG är det Tomten Tommy på tkj som ligger bakom, han ger ut nyhetsbrevet 2 gånger i veckan och har tipsat om min och din julspecial

  Manous senaste inlägg:Komma åt dina online lagringsutrymmen direkt på skrivbordet

 • Scary Mary (author) skrev:

  Tack för svaret, då vet jag (kunde ju inte nå hänvisningslänken). Då var det inget fuffens och jag tackar Tomten för länken :)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................