Start » Gmail, Nyheter » Gmail: 5 nya teman

Gmail: 5 nya teman

16 november 2010 2 kommentarer

Detta är inte längre någon nyhet, men det kan ha gått någon obemärkt förbi: Gmail släppte förra veckan 5 nya teman. Jag hade tidigare använt Silver Lining men bytte direkt till Marker (se nedan). Den tyckte jag var ganska snygg!

Det är sådant här som får mig att älska Google. Jag vill inte ha en ful webbtjänst, det stör mig, men den behöver heller inte vara världens snyggaste mailtjänst. Google levererar så många bra verktyg, och att ge användaren möjlighet att ”snygga till” dem är plus i kanten.

Vilket tema använder du?

Andra bloggar om , , (Intressant?)

2 kommentarer »

  • Per skrev:

    Jag har börjat använda android, tycker den var helt klart snyggast och mest enhetlig/passande färger :) Pers senaste blogginlägg: Hjälp mig tänka och titta på videon!

  • Svempa E skrev:

    Jag kör den svarta. Jag tycker om att ha de flesta program i mörk ton så det inte blir så ljust när man sitter framför burken på natten. Svempa Es senaste blogginlägg: Tuffa till din mamma

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................