Start » Gmail » Gmail förlänger ”ångra skicka” till 30 sekunder

Gmail förlänger ”ångra skicka” till 30 sekunder

24 augusti 2010 Inga kommentarer

Gmail: inkorg och kontakter uppdaterade

Gmail är för mig den bästa e-posttjänsten. Den är inte särskilt snygg, men den fungerar mycket bra. En av de roliga detaljerna med Gmail är Labs. Gmail Labs är en massa testunktioner som inte har inkorporerats i ”vanliga” Gmail. Jag använder många av Labs-funktionerna, bl a flera inkorgar, chatt till höger och en Google Dokument-gadget.

En annan funktion jag använder är ”Ångra Skicka” vilket innebär att jag kan ångra ett skickat email inom 5 sekunder. Google har förlängt denna ”ångerperiod” och du kan nu ångra ett skickat meddelande inom hela 30 sekunder. Dessa intervaller finns: 5, 10, 20 och 30 sekunder.

För att aktivera Ångra Skicka går du i Gmail till inställningar- labs. Sedan letar du reda på ”ångra skicka” och aktiverar. Därefter går du till inställningar- ”Aktivera ångra skicka” och väljer tidsperiod.

Gmail- ångra skicka

Via| Techie Buzz

Andra blggar om , , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................