Start » Webbläsare » Googles Chrome i portabel version

Googles Chrome i portabel version

13 september 2008 1 kommentar

Jag är tillbaka efter ett par veckors semester. Bloggandet har gått på halvfart men nu är det dags att återuppta bloggandet. Jag har plöjt igenom tusentals inlägg och det fattas fortfarande fler. Som jag läst i många bloggar har Google släppt sin webbläsare, Chrome. Jag har ännu inte hunnit testa den än- det blir ett litet projekt när jag kommer tillbaks till Sverige och min standarddator. Jag tänkte hur som helst tipsa om att Chrome även finns i portabel version, redo att installeras på ditt usb-minne. Här kan du läsa mer om Portable Chrome samt ladda ner programmet.

1 kommentar »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................