Start » iPhone » iPhone 4 släpps 30 juli och säljs av Tele2

iPhone 4 släpps 30 juli och säljs av Tele2

21 juli 2010 Inga kommentarer

Eftersom jag är på semester så blir det inga dagsaktuella inlägg, men jag har genom bloggar förstått att det börjar röra sig på iPhonefronten.

  1. Steve Jobs har meddelat att iPhone 4 kommer börja säljas i Sverige och ytterligare en rad länder med start den 30 juli. Jag tror dock att efterfrågan kommer vara stor så det gäller att köa för att få den nya iPhone i handen den 30 juli.

  2. Tele2 har varit den enda operatör som inte säljer iPhone. Därför har många användare tvingats lämna Tele2 till fördel för Telia, Telenor och 3. Detta kommer snart förändras, Tele2 kommer sälja iPhone 4!

Som jag redan nämnt använder jag för tillfället Telia och är nöjd. Däremot är jag ingen trogen Telia-kund. Genom åren har jag använt alla operatörer, men jag har ringt med Comviq under absolut längst period. Comviq har ingen bra mottagning på landsbygden men de har priser som ingen annan kan slå. Jag tror att många jublar över att Tele2 äntligen kommer kunna erbjuda iPhones. Och visst är det trevligare med valfrihet!

Köp iPhone 4 hos Tele2.

Andra bloggar om om , , , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................