Start » iPhone, Mjukvara » iPhone OS 4.0- vad kommer att ingå?

iPhone OS 4.0- vad kommer att ingå?

22 januari 2010 Inga kommentarer

Den 27 januari, på onsdag ska Apple hålla sitt beryktade event. Förutom en tablet förväntas de annonsera iPhone OS 4.0. Teknikbrunnen redogör för möjliga uppdateringar:

  • någon slags multitasking
  • bättre gränssnitt, särskilt gällande push
  • iPhone 2G kommer inte få tillgång till denna uppgradering
  • nytt sätt att synka kontakter och kalendern
Detta är som sagt bara ett rykte, men jag skulle uppskatta dessa nya funktioner. Multitasking- på ett snyggare och smartare sätt än Backgrounder är väl nästan ett måste. Jag skulle gärna se alla olästa pushnotifikationer på startsidan, med den nyaste överst. Startsidan kunde få anpassas och visa exempelvis olästa SMS, kalenderposter osv (ungefär som denna grymt snygga startskärm). Gällande kalendern, hur många har inte försökt och misslyckats med att synkronisera iCal på Mac med iCal på iPhone? Det ska inte behöva vara så krångligt och dyrt (MobileMe) att synkronisera de bägge iCal trådlöst. Att använda kabel för detta är så 2005.

Vad vill du se i iPhone 4.0?

Via| Teknikbrunnen

Andra bloggar om , , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................