Start » iPhone » iPhone 3G kommer att säljas av fler operatörer?

iPhone 3G kommer att säljas av fler operatörer?

27 juli 2008 1 kommentar

iPhone 3G Allt tyder på att iPhone 3G snart kommer börja säljas av andra operatörer. Telias exklusiva försäljningsrätt kan gälla i endast tre månader. De svenska operatörerna påstår enligt artikeln att Telias pressrelease inte bevisar ett exklusivt avtal med Apple utan att Telia istället endast introducerar iPhone.

Denna nyhet, som dock bara är ett rykte, går i linje med H3Gs vd Vincenzo Novari som säger att 3 även kommer kunna sälja iPhone från och med september. Dock gäller det Italien, men han säger att abonnemangspriserna kommer att pressas.

Via| Macworld

Intressant?

1 kommentar »

  • Manou skrev:

    Vi får hoppas att detta inte är bara rykte. Det behövs konkurrens, ensamrätt är aldrig bra, den leder bara till missbruk. Å andra sidan om flera operatörer blandar sig i leken men att priserna blir demsamma som telias då är det lika bra med monopol

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................