Start » Musik, Webbapps » Last.fm börjar ta betalt

Last.fm börjar ta betalt

25 mars 2009 2 kommentarer

Last.fm Inom kort tid kommer Last.fm börja kosta. Detta gäller alla länder utanför USA, Storbritannien och Tyskland. Nu rör det sig inte om en stor summa, €3/mån, men det är ändå tillräckligt för att knuffa användarna i andra radiotjänsters armar.

Det är lyssnandet på radio som kommer kosta €3 (det kommer finnas en 30-låtars testperiod). Last-fm’s andra funktioner som skrobbling, listor och videos kommer fortsätta vara gratis.

Med den omåttligt populära tjänsten Spotify, som är gratis mot reklam, är det frågan hur det kommer gå för Last.fm. Å andar sidan har Last.fm några väldigt bra tjänster som skrobbling och listor.

Vad tycker du? Kommer du betala för Last.fm?

Via| Softtype och Last.fm

Andra bloggar om , , , , , , ,

2 kommentarer »

  • Andreas Johansson skrev:

    Nej, jag kommer inte betala för last.fm även fast jag tycker det är en helt okej tjänst. Men jag känner att jag blir nöjd med spotify som är som sagt gratis, och gratis är ju alltid gott om man säger så ;)

    Andreas Johanssons senaste inlägg:Affiliatenätverk

  • Last.fm börjar ta betalt | Mattis Hörna skrev:

    […] här är nästan ingen nyhet längre Metro, TkJ och Mary har redan skrivit om det, men jag har inte hunnit skriva om det förrän nu. Läste om det vid […]

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................