Start » Apple, iPhone » Officiella priser på iPhone 3G S i Italien

Officiella priser på iPhone 3G S i Italien

16 juni 2009 4 kommentarer

Nyligen fick vi reda på att Apples släpper iPhone 3G S, men priserna är ännu inte fastställda. Jag är själv nyfiken på vilka erbjudanden Telia och Telenor kommer erbjuda och hoppas att de blir bra och fördelaktiga.

I Italien har det sedan iPhone 3G släpptes varit möjligt att köpa den obunden utan abonnemang. Just nu ligger iPhone-priserna på: iPhone 8GB: €499 iPhone 16GB: €569

Enligt uppgifter satt operatörerna Tim och Vodafone igår och beslutade om priserna iPhone 3G S. Ingen av operatörerna har officiellt meddelat vilka priser de kommit fram till, men halvofficiella priser sprids på italienska bloggar. iPhone 3G 8GB: stannar kvar på €499 iPhone 3G 16GB: ska säljas ut så att endast 8GB av iPhone 3G ska finnas kvar iPhone 3G S 16GB: €619 (Vodafone & Tim) iPhone 3G S 32GB: €719 (Vodafone & Tim)

Detta är givetvis inte vad italienarna hoppades på, och om priserna kommer vara liknande i Sverige- inte vad vi svenskar hoppas på. Kommer du köpa en iPhone 3G S om de svenska priserna blir likadana som de förväntade i Italien?

Uppdatering: Priserna är bekräftade.

Via| Macity & Apple-Italia

Andra bloggar om , , , , , , (Intressant?)

4 kommentarer »

 • Klicktoppen.nu skrev:

  Eftersom jag är student, har jag inte råd med en Iphone även om jag skulle vilja ha en! Funderar just nu på en Ipod Touch istället.

  Är för övrigt lite skraj att köpa dyra mobiler nu för tiden.. Hört talas om ”fuktdöden”? :)

  Klicktoppen.nus senaste inlägg:Facebook flyttar sitt högkvarter

 • Scary Mary (author) skrev:

  Jag är också student så jag vet hur det är. Jag vill så gärna köpa en iPhnoe 3G S och tänkte göra det tills jag fick en lägenhet igår. Nu är det dags att fylla upp 3 rum & kök= inte billigt. iPhone med abonnemang kan jag tänka mig, ganska bra priser med tanke på att man får surfa för X MB/mån. Just nu har jag iPod touch, den är min lilla älskling :) Kan varmt rekommendera den för alla som inte har råd med en iPhone. Men den ger ett sug efter iPhone.

 • Stefano skrev:

  Jag kan bekräfta italienska priser för iphone 3Gs, dvs ca 6900 svenska kronor. Så klart är mobilen olåst!

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Stefano: Good, då vet vi det. Tyvärr är det lite för höga priser, i mitt tycke.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................