Start » Mobiltelefoner » Nya rykten om iPhone 3G: kostar mer än $199 upplåst?

Nya rykten om iPhone 3G: kostar mer än $199 upplåst?

10 juni 2008 Inga kommentarer

iPhone 3G Jag funderar mer och mer på iPhone 3G. Efter lite surfande har jag förstått att det finns någon slags hållhake, vilken torde vara en sorts abonnemang. Jag var intresserad av att köpa en olåst iPhone. Enligt macity.net (som säger att informationen kommer från pålitliga källor) kommer iPhone säljas olåst i Italien. 8 GB-versionen kommer kosta runt 499 euro och 16 GB-versionen runt 569 euro. Dessa priser känns mer realistiska. Säga vad man vill om Apple, men deras snygga produkter brukar inte vara särskilt billiga. Förmodligen kommer iPhone säljas av Vodafone och kanske även av TIM (som är Telecoms mobila operatör).

Jag har också läst att iPhone 3G fortfarande saknar stöd för MMS, videoinspelning, klippa och klistra, sökning (bara i kontakter) och fildelning med Bluetooth. Vitala funktioner som borde finnas i en hypad och populär telefon 2008.

Ska det vara så, att det ”enda” jag vinner på att köpa en iPhone (förutom att jag spenderar pengar) är en jäkligt snygg telefon med bättre batteritid, lite större skärm samt en eventuellt bättre GPS jämfört med min Nokia N82, kanske det får vara med tanke på priserna för en upplåst iPhone.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................